Acord salarial la Dacia

Comisiile de negociere au ajuns la un acord salarial la sfarsitul rundei de negociere a Contractului Colectiv de Munca pentru 2010 de miercuri 17 februarie.
Acordul prevede o crestere generala salariala de 300 lei pentru angajatii cu nivelurile de responsabilitate de la 1 la 8, care va fi acordata in doua etape: 220 lei, retroactiv din luna ianuarie si 80 lei, in luna aprilie.
Salariatii cu nivelurile de responsabilitate 9 si 10 vor beneficia de o crestere individuala de 8%, care va fi acordata in luna aprilie.
Angajatii vor beneficia de o prima exceptionala de 600 lei, care va fi platita in doua etape: 300 de lei in luna martie si 300 de lei in luna septembrie, cu ocazia Zilei Constructorului de Masini.
Salariatii vor beneficia si de o prima de participare la rezultatul intreprinderii pe 2009 de 700 lei, care va fi platita in luna mai.

Uzina mecanica Dacia - motoare
Uzina mecanica Dacia - motoare

One Comment on “Acord salarial la Dacia”

  1. Cocalarii astia de francezi aveau impresia ca daca e criza toata lumea face in nadragi de frica. Uite ca toata lauda pe tema vanzarilor in crestere s-a intors impotriva lor. Fraieri ar fi fost angajatii daca ar fi renuntat la pretentii dupa cat s-a laudat Renault cu vanzarile formidabile inregistrate de Logan. Cine stie cate alte firme folosesc criza pe post de pretext pentru a-si „dresa” angajatii…

Lasă un răspuns