Home » Social » Acord salarial la Dacia

Acord salarial la Dacia

Comisiile de negociere au ajuns la un acord salarial la sfarsitul rundei de negociere a Contractului Colectiv de Munca pentru 2010 de miercuri 17 februarie.
Acordul prevede o crestere generala salariala de 300 lei pentru angajatii cu nivelurile de responsabilitate de la 1 la 8, care va fi acordata in doua etape: 220 lei, retroactiv din luna ianuarie si 80 lei, in luna aprilie.
Salariatii cu nivelurile de responsabilitate 9 si 10 vor beneficia de o crestere individuala de 8%, care va fi acordata in luna aprilie.
Angajatii vor beneficia de o prima exceptionala de 600 lei, care va fi platita in doua etape: 300 de lei in luna martie si 300 de lei in luna septembrie, cu ocazia Zilei Constructorului de Masini.
Salariatii vor beneficia si de o prima de participare la rezultatul intreprinderii pe 2009 de 700 lei, care va fi platita in luna mai.

Uzina mecanica Dacia - motoare

Uzina mecanica Dacia - motoare

Etichete: , ,
Postat de in data de 2010/02/17. In categoria Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Acord salarial la Dacia

  1. Cocalarii astia de francezi aveau impresia ca daca e criza toata lumea face in nadragi de frica. Uite ca toata lauda pe tema vanzarilor in crestere s-a intors impotriva lor. Fraieri ar fi fost angajatii daca ar fi renuntat la pretentii dupa cat s-a laudat Renault cu vanzarile formidabile inregistrate de Logan. Cine stie cate alte firme folosesc criza pe post de pretext pentru a-si “dresa” angajatii…

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.