Sahara Ural disponibila in America in numar limitat

Motociclistii americani caliti pe autostrazile interstatale se pot deosebi de semenii lor cu ajutorul unui mod exotic cu atas, construit in serie limitata, intr-o tara capabila sa construiasca cele mai bune submarine nucleare dar care nu a fost in stare sa conceapta un automobil decent.
Sahara Ural este fabricata in serie limitata de numai 18 unitati, toate fiind destinate pietei americane. Rusii au construit o motocicleta ce poarta fiecare detaliu specific modelelor din anii ’40-’50 vopsita in culorile nisipului saharian. Eficienta nu este o chestiune de luat in calcul de motociclisti americani, imaginea, design-ul si detaliile stilistice insemnand totul. 
Sahara Ural este propulsata de un motor in patru timpi de 40 de cai putere, cu doi cilindri diametrali opusi.
Motorul este alimentat de benzina prin intermediul unui carburator Keihin iar franele sunt furnizate de Brembo. Motive pentru care rusii au avut curajul sa ofere o garantie de 24 de luni.
Motocicleta de aproape 609 kg poate atinge o viteza maxima de 95km/h ceea ce nu-i rau pentru un model ce poarta accesoriile variantelor de razboi. Pretul unui astfel de model exclusivist este de 13.949USD.

Sahara Ural
Sahara Ural

Lasă un răspuns