Motocicleta electrică Lightning Strike – fulgerul din California

Lightning Strike Carbon Edition

Motocicletele sunt cumpărate pentru zgomotul pe care îl produc și pentru impresia pe care o provoacă persoanelor de gen feminin. De regulă, nu contează cât consumă, ce mecanică are în spate sau cât e de eficientă. Important e să facă cât mai mult zgomot, să fie o marcă cu impact la public și să arate frumos pe exterior.
Firmele care au avut iluzia că motocicleta este un mijloc de deplasare au dat faliment una câte una, rezistând în schimb companiile cu o bună imagine, precum Harley-Davidson sau BMW.

Lightning Strike – fulgerul din California

Lightning Strike vine direct din California și este o motocicletă electrică ce arată foarte bine. La capitolul zgomot stă rău pentru că e foarte silențioasă, în schimb la capitolul eficiență bate orice alt model cu motor pe benzină. Având o autonomie de 320 de kilometri, o viteză maximă de 240km/h și un preț de pornire de numai 13.000 de dolari, Lightning Strike își va găsi cu siguranță cumpărători.

Varianta de bază se numește Carbon Edition, are un preț de 19.998 USD, utilizează un conector de reîncărcare de tip CSS și se poate reîncărca în numai 35 de minute. Motocicleta integrează o baterie de 20KWh, aceasta fiind mai mult decât suficientă. Motorul de 120 de cai putere oferă o accelerație puterică, dar poate descărca rapid bateria dacă se abuzează de el. Varianta de bază, cu preț de 13.000 de dolari, are o baterie de numai 10KW și un motor de 90 de cai putere. În acest caz, autonomia ajunge la cel mult 160 de kilometri.


Motocicleta electrică poate fi o alternativă excelentă pentru cei care fac naveta pe distanțe scurte, cei 10-20 de kilometri până la serviciu putând să devină o adevărată plăcere.

Lightning Strike Carbon Edition
Lightning Strike Carbon Edition