Britanicii de la Triumph intră în lumea Enduro și Motocross

Asaltul motocicletelor japoneze au determinat mărci europene precum Java, Ducati, Moto Guzzi, BMW sau Triumph să facă un pas în spate, în ciuda tradiției îndelungate. Conflictele comerciale cu China, din domeniul tehnologiei, au arătat că Europa nu poate rămâne fără unități de producție, chiar dacă costul cu mâna de lucru este foarte ridicat.

Producătorul britanic de motociclete Triumph dezvăluie unul dintre cele mai importante planuri de viitor șu anume dezvoltarea unei noi serii de motociclete, special dedicată competițiilor Motocross și Eduro.

Acest moment va fi însoțit de angajamentul companiei Triumph de a se implica în mod direct în cursele de campionat de top MX și Enduro pentru a asigura suport tethnic motocicliștilor din întreaga lume. Pentru a marca acest moment important în istoria Triumph, producătorul britanic a încheiat un parteneriat cu doi piloți legendari – Ricky Carmichael și Ivan Cervantes, deținător a 5 titluri de campion mondial Enduro – care vor ajuta la testarea și pregătirea noilor modele.