Detectorii de fum Bosch seria 500 au fost votaţi

Detectorii seria 500 de la Bosch Security Systems au obţinut Trofeul Internaţional de Securitate pentru “Cel mai bun produs de securitate” în anul 2008, de pe piaţa spaniolă. Această distincţie este cel de-al 10-lea premiu obţinut de seria 500 şi completează lista celor nouă recunoaşteri deja obţinute de detectorii seria 500 de la Bosch, pentru performanţe lor tehnice. Printre premiile obţinute până în prezent se numără: SECTECH Expo, Design Plus Light+Building, Top 100 Produse 2005, Intel Milano, Security Industry Association, Consiliul German pentru Design şi altele.
Trofeul Internaţional de Securitate este un eveniment anual organizat de publicaţia spaniolă de securitate SEGURITECNIA. Detectorii seria 500 au fost premiaţi de membrii comisiei tehnice, datorită tehnologiei care le permite detecţia precoce a fumului şi senzorului pentru măsurarea nivelului de praf, care reduce semnificativ rata alarmelor false. Mai mult, juriul a apreciat şi faptul că seria 500 oferă posibilitatea integrării unui senzor pentru detecţia monoxidului de carbon. Un alt element care a fost punctat este designul estetic şi structura special concepute pentru a putea fi adaptate oricărui decor interior, detectorul beneficiind de inele care pot avea diverse culori. 
“Faptul că performanţele detectorilor seria 500 de la Bosch sunt încă o dată recunoscute pe plan internaţional, aduce un plus de credibilitate produselor şi tehnologiilor marca Bosch Security Systems atât în lume, cât şi pe piaţa din România, crescând astfel semnificativ interesul clienţilor pentru produsele noastre “, declară Adrian Bălşanu, Directorul reprezentanţei Bosch Security Systems în România.

Lasă un răspuns