Motocicleta electrică Alta Motors Redshift este gata de vânzare

Alta Motors este o companie din California, Statele Unite ale Americii, care a abordat problema motocicletelor electrice pas cu pas, fără nerăbdarea specifică începătorilor.

Alta Motors Redshift
Alta Motors Redshift

Alta Motors a construit o motocicletă electrică, a testat-o pe o perioadă lungă de timp, a perfecționat-o, iar astăzi este gata să o ofere spre vânzare în întreaga lume.

Motocicleta electrică Alta Motors Redshift

Motocicleta electrică Alta Motors Redshift vrea să înlocuiască motocicletele tradiționale de 250cc. Bineînțeles motocicleta Redshift nu are nevoie de benzină, de schimburi de ulei, filtre și catalizator.

Cum se asamblează Alta Motors Redshift


Motorul cu magneți permanenți, răcit cu lichid și grupul de reducție sunt instalate într-un bloc de aluminiu. Alături de acesta se atașează bateria litiu-ion cu modul electronic de control. Toate aceste componente sunt proiectate de echipa Alta.
Motocicleta este completată de diverse piese livrate de furnizori de prestigiu. Suspensia vine de la WP, roțile de la Warp 9 Racing, iar frânele de la Brembo.
Motocicleta Alta Motors Redshift în variantă MX (off-road) are un preț de plecare de 14995 dolari, versiunea de stradă costă 13945 de dolari.

Alta Motors Redshift off-road

Lasă un răspuns