Adina Ionescu este noul Director de Comunicare şi Responsabilitate Socială Corporativă a Grupului Renault România

Adina Ionescu este noul Director de Comunicare şi Responsabilitate Socială Corporativă a Grupului Renault România. Adina Ionescu o înlocuieşte pe Anca Oreviceanu, care va prelua alte responsabilităţi profesionale în cadrul Grupului. În conformitate cu structura organizaţională standard Renault pentru activitatea de comunicare la nivel de ţară, direcţia de comunicare a Grupului Renault România acoperă activităţile de comunicare internă, externă şi de responsabilitate socială ale tuturor mărcilor şi entităţilor Grupului Renault în România.

Renault Fluence Z.E
Renault Fluence Z.E

Adina Ionescu este absolventă a facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a finalizat și un master în „Comunicare și marketing”. În plus, a obţinut o diplomă profesională în Relații Publice, la the Chartered Institute of Public Relations din Londra. Spusă pe scurt, povestea vieții profesionale a Adinei Ionescu cuprinde peste 20 de ani de experiență în comunicare, în companii multinaționale – lideri în industriile în care activează și 3 ani de voluntariat în ONG-uri. Profesia Adinei Ionescu și pozițiile – cheie pe care le-a deținut în cadrul companiilor i-au conferit expunere la medii de afaceri diferite precum Petrol și gaze (MOL), Rețele și tehnologii (Alcatel-Lucent / Nokia), Managementul energiei (Schneider Electric) sau Electronice, telefonie mobilă și semiconductori (Samsung Corporation).
Grupului Renault România are peste 16000 de angajați ce își desfășoară activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie – Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie – Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).
Uzina Dacia Mioveni

Lasă un răspuns