Home » Auto » Ford Focus EV 2017 va avea o autonomie cu 45% mai mare

Ford Focus EV 2017 va avea o autonomie cu 45% mai mare

Ford va crește autonomia automobilului electric Focus EV 2017 până la 176 de kilometri pentru o singură încărcare. Creșterea autonomiei se face prin înlocuirea vechiului acumulator litiu-ion de 23KWh cu unul de 33.5KWh. Cu toate aceste modificări, Ford se apropie din acest punct de vedere de Hyundai Ioniq Electric sau Nissan Leaf.
Ford Focus EV 2017 rămâne însă o mașină derivată dintr-un model cu motor termic și nu profită din plin de noile tehnologii pentru a obține o autonomie mărită. Companii precum VW, Renault, Ford, Mercedes și alți nu iau în serios dezvoltarea de automobile electrice și nu doresc cu adevărat să ofere pe piață un model cu adevărat performant.
Acest lucru este taxat de cumpărători, iar Ford Focus EV rămâne un automobil pe care oamenii nu vor să-l cumpere. Anul acesta, până în luna iulie, Ford a vând numai 504 automobile electrice Focus EV. Prețul de 30.000 de dolari și autonomia redusă alungă eventualii clienți care și-ar dori un automobil electric.

Ford F-250 propane

Ford F-250 propane

Postat de in data de 28 august 2016. In categoria Auto, Electric. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>