Gogoro și Bosch lansează în Paris un serviciu de închiriere a scuterelor electrice

Despre puterea economică și industrială a corporațiilor din Asia de Sud-Est nu mai trebuie nimic menționat, în cele mai multe cazuri acestea depășesc capacitățile de producție ale companiilor din Europa. Mai nou, companiile din Asia au trecut de la copierea produselor europene la activități de certare-dezvoltare, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Scuter Gogoro
Scuter Gogoro

Scuterele electrice Gogoro vor ajunge în Franța. O flotă de 600 de exemplare va fi disponibilă pe străzile Parisului, iar doritorii vor putea închiria un scuter electric prin intermediul Coup Mobility de la Bosch. Parisul este al doilea oraș european, după Berlin, în care scuterele Gogoro sunt disponibile prin intermediul Coup.
Coup folosește o aplicație mobilă pentru serviciul de închiriere al scuterelor, astfel că utilizatorii au la îndemână o mulțime de informații care le va ușura călătoria în mediul urban aglomerat. În Berlin, numărul scuterelor disponibile spre închiriere a crescut de la valoarea inițială de 200 la aproape 1000.

De ce e interesant scuterul Gogoro?

Gogoro este un scuter electric, inteligent, alimentat de baterii ce pot si înlocuite în mai puțin de zece secunde. După descărcarea acestora, utilizatorul se poate opri la o stație Gogoro și pur și simplu pune la încărcat bateriile din scuter și montează altele gata încărcate. sistemul e atât de sigur, simplu și intuitiv încât poate fi utilizat chiar și de adolescenți.

Scuterul electric Gogoro

Lasă un răspuns