IONITY nu va investi în România

Tesla Roadster 2020

IONITY nu are în plan să investească în stații de încărcare din România, conform declarațiilor date de unul dintre oficialii companiei. Acesta lasă să se înțeleagă că cei care au făcut greșeala să cumpere o mașină electrică germană vor trebui să se descurce cum pot cu încărcarea.

IONITY este un joint venture al producătorilor de automobile BMW Group, Ford Motor Company, Hyundai Motor Group, Mercedes Benz AG și Volkswagen Group – cu Audi și Porsche, împreună cu BlackRocks Climate Infrastructure Platform ca investitor financiar. Sediul central al IONITY este în Munchen, Germania, cu birouri în Dortmund și în afara capitalei Norvegiei, Oslo.

Pentru români, Tesla rămâne singura companie care oferă automobile electrice performante, cu autonomie ridicată, prețuri accesibile și o rețea de superchargere aflată în continuă dezvoltare. Tesla rămâne numărul 1 în ceea ce privește vânzările de automobile electrice și nu va fi greu să-și mențină această poziție atâta timp cât vor exista sefi de companii cu mentalitate asemănătoare cu a invidului din clipul de mai jos.