Metrorex vrea aplicație pentru metrou

Tramvai Imperio fabricat de Astra Arad

Metrorex vrea o aplicație mobilă pentru Metrou prin care călătorii să poată fi informați asupra câtorva aspecvte esențiale. Iată de spune Metrorex:

Metrorex a inceput demersurile pentru dezvoltarea unei aplicatii mobile care are ca scop imbunatatirea experientei de calatorie cu metroul. Rolul principal al aplicatiei este facilitarea accesului elevilor si studentilor la serviciile metroului. Totodata, prin intermediul aplicatiei, calatorilor li se transmit in timp real  informatii cu privire la calatoria lor. Aplicatia va fi insotita de notificari care vor aparea pe ecranul utilizatorului pentru a-l anunta pe acesta de eventualele modificari ale calatoriei sale.


Anuntul de consultare a pietei a fost deja lansat pe platforma Sistemului informatic colaborativ pentru achizitii publice. Astfel, specialistii din domeniu sunt rugati sa transmita sugestii sau propuneri, astfel incat societatea sa determine valoarea estimativa a contractului de realizare a aplicatiei, pe care il va scoate ulterior la licitatie. Castigatorul ar urma sa se ocupe si de mentenanta si de actualizarile aplicatiei.


Propunerile pot fi transmise Metrorex pana pe 15 martie 2019 .

Tramvai Imperio fabricat de Astra Arad
Tramvai Imperio fabricat de Astra Arad