Scuterul Piaggio Vespa Elettrica va ieși pe străzi în 2018

Scuterul electric Piaggio Vespa Elettrica va ieși pe străzi în anul 2018. Piaggio a anunțat că noul model e deja introdus pe banda de producție, iar primii clienți îl vor putea achiziționa anul viitor. Vespa Elettrica păstrează forma clasică de scuter italian, însă nu are un motor pe benzină ci un motor electric alimentat de baterii. Autonomia scuterului ajunge la 100 de kilometri având o putere continuă de 2KW și vârfuri de 4KW pentru un regim de accelerație mai rapid.

 Piaggio Vespa Elettrica
Piaggio Vespa Elettrica

Elettrica se poate reîncărca complet în patru ore, iar durata de viață a bateriilor este 1000 de cicluri de încărcare/descărcare sau de 10 ani, perioadă după care va trebui să vă mulțumiți cu 80% din capacitate. Informațiile despre autonomie și încărcare sunt afișate pe un ecran cu diagonala de 4,3 inci, iar scuterul se poate conecta prin Bluetooth la telefonul utilizatorului sau la casca inteligentă pentru a primi comenzi vocale.
Piaggio nu a declarat nimic despre prețul de vânzare, însă e de așteptat ca acesta să fie mai mare decât cel al unui scuter clasic.

Piaggio Vespa Elettrica 2018

Lasă un răspuns