Volvo a început producția noului V60 diesel Plug-in Hybrid

Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid este automobilul care satisface toate pretențiile. Producția noului model se va face în serie mică, exemplarele ce vor ieși pe piață beneficind de putere, confort și siguranță. În anul 2013 vor fi produse 1.000 de exemplare, urmând ca în 2014 producția să crească la 4.000 – 6.000 de mașini pe an.
Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid este unul dintre primele automobile de clasă mare echipat cu un propulsor diesel căruia i se alătură un mototr electric alimentat de acumulatori.

Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid cu structură complexă

Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid are o structură complexă cu două grupuri energetice. Pe față este montat motorul diesel și cutia de viteze. Pe spate este pus motorul electric și acumulatorii litiu ion de 11.2 kWh. În modul electric Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid poate parcurge aproximativ 50 de kilometri. În climatul rece al Suediei, această distanță va fi mai mică. Noul model hibrid integrează 300 de noi componente pe lângă cele pe care le puteți găsi într-un Volvo V60 clasic.
Luxul, tehnologia și puterea au un preț ridicat pe care nu și-l permite oricine. Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid costă aproximativ 81.000 de dolari.
Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid Volvo V60 diesel Plug-in Hybrid[/caption]

Lasă un răspuns