Tesla creste pretul pentru Model S

Tesla Model S va avea un preț mai mare în anul 2013. Cresterea de preț este justificată prin devalorizarea dolarului american din 2009 și până în prezent.
Tesla Model S va avea anul viitor (2013) un preț de 59.900 de dolari la ieșirea din fabrică. Creșterea de preț nu este văzută cu ochi buni de public. În ciuda faptului că mașina se vinde cu greu, deși beneficiază de subvenții guvernamentale, Tesla mărește prețul unui automobil ce nu și-a dovedit încă fiabilitatea.

Preturi Tesla Model S
Preturi Tesla Model S

Producătorii de automobile electrice practică prețuri mari pentru modele nu tocmai performante. Așa cum era de așteptat, publicul nu se înghesuie să cumpere automobile electrice când există alte oferte mai ieftine, mai fiabile și mai performante.
Tesla Model S este un automobil luxos. Mașina poate dispune de scaune ajustabile electric, jante standard de 19 inci (sau opționale de 21 inci) și o vopsea specială. Garanția este de 50.000 de mile (80.000 kilometri) sau 4 ani.
Automobilul electric Tesla Model S rămâne un moft al celor bogați fără șanse reale de a impune în fața altor modele actuale.
Tesla Model S
Tesla Model S – o berlina electrica cu performante uimitoare

Lasă un răspuns