Hyundai Ioniq Hybrid poate merge 46 de kilometri în modul electric

Automobilele hibride Hyundai Ioniq și Ioniq Electric au fost două dintre cele mai plăcute surprize ale anului 2017. Pe lângă eficiența lor ridicată și prețul rezonabil pentru un astfel de model, Ioniq și Ioniq Electric oferă un interior practic și un preț rezonabil.

Hyundai Ioniq Hybrid 2018
Hyundai Ioniq Hybrid 2018

Hyundai Ioniq Hybrid nu numai că este mult mai ieftin decât un autombil electric de aceleași dimensiuni, dar este și mult mai practic într-un regim de utilizare normală. Ioniq Hybrid 2018 este un Plug-in Hybrid cu o autonomie în modul electric de 46 de kilometri. Un șofer obișnuit ar putea să facă naveta în fiecare zi mergând numai în modul electric, iar la sfârșit de săptămână, atunci când pleacă la munte sau la mare, să circule cu ajutorul motorului termic, fără grija autonomiei.
De ce e special Hyundai Ioniq Hybrid? Spre deosebire de alte modele hibrid, cum ar fi Toyota Prius Prime, Honda Clarity Plug-in Hybrid sau Chevrolet Volt, Ioniq Hybrid are un preț de pornire de 25.835 de dolari. Din acest preț s-ar putea scădea eventualele subvenții și reduceri ale impozitului anual, făcând această ofertă și mai atractivă.

Prezentare Hyundai Ioniq Hybrid

Lasă un răspuns