Home » Hibrid » Azure Dynamics colaboreaza cu Ford pentru camioane hibrid

Azure Dynamics colaboreaza cu Ford pentru camioane hibrid

De regula, experimentele Ford in domeniul vehiculelor hibrid aveau ca unic scop sa imbunatateasca imaginea firmei. Asa au fost create imensele camionete F150 la care s-a adaugat un motor electric, potrivit mai degraba ca ventilator.
Noua colaborare cu Azure Dynamics ar trebui sa aduca gigantului american eficienta pierduta intr-o perioada in care petrolul era mult prea ieftin.

Azure Dynamics Balance Hybrid Electric

Camioanele Balance Hybrid Electric fabricate de Azure Dynamics vor fi disponibile prin intermediul dealerilor Ford. Balance utilizeaza sasiul Ford E450 pe care este montat un motor de 5.4 litri ajutat de un motor electric.
In modul electric camionul se poate misca cu o viteza de pana la 30km/h, ceea ce-l ajuta foarte mult la obtinerea unui consum decent in orasele aglomerate. Conform declaratiilor companiei consumul de combustibil este redus cu 40% comparativ cu varianta standard.

Azure Balance

Azure Balance

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 31 octombrie 2008. In categoria Hibrid. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Azure Dynamics colaboreaza cu Ford pentru camioane hibrid

  1. Pingback: Utilitara Transit Connect in versiune electrica « AutoGreen

You must be logged in to post a comment Login

center>