SAAB – cel mai sigur autoturism in caz de infractiune!

Augusta Motors si compania DataDot Technology vor semna un protocol de prevenire si combatere a furturilor de autovehicule prin implementarea si exploatarea tehnologiei de identificare DataDot.

Saab, si-a exprimat convingerea ca acest parteneriat va amplifica siguranta conducatorilor auto si mai ales siguranta posesorilor de Saab. Tehnologia DataDot reprezinta la ora actuala cea mai sigura forma de securizare prin trei caracteristici unice: este practic imposibil de inlaturat, imposibil de contrafacut si ofera solutii eficiente de recuperare si autentificare.

Activitatile ce se vor desfasura, conform celor convenite prin protocolul care urmeaza a fi incheiat, au ca scop atat prevenirea si reducerea furturilor de autoturisme, prin marcarea fiecarui model Saab cu identificatori ai sistemului DataDot, precum si identificarea si recuperarea autovehiculelor Saab reclamate ca fiind furate, care au fost in prealabil marcate prin tehnologia DataDot. De asemenea, orice oportunitate de dezmemebrare si substituire este inlaturata, fapt ce va descuraja considerabill faptuitorii acestui gen de infractiuni.

Autoturismele Saab vor adopta acest sistem de securizare incepand cu luna Noiembrie a.c., urmand ca reteaua de dealeri Saab sa adopte o astfel de tehnologie pe parcursul anului urmator. Semnarea acestui parteneriat va fi anuntata in cadrul conferintei de presa, organizata in data de 5 Noimbrie 2008, la sediul Augusta Motors.

Lasă un răspuns