TAROM lanseaza serviciul de check-in online

Începând cu data de 15 iulie 2010, ora 00:01, TAROM lansează serviciul de check-in online: pasagerii îşi vor putea efectua singuri formalităţile de check-in pe Internet, evitând, astfel, cozile şi aglomeraţia din aeroporturi, care se formează la ghişeele de check-in.
Formalităţile de check-in pot fi realizate prin Internet cu maxim 30 de ore şi până la o oră înainte de plecare, accesând website-ul www.tarom.ro.
De asemenea, prin acest serviciu, pasagerii au posibilitatea de a-şi alege locul preferat în avion.
Serviciul de check-in online este disponibil pentru toţi pasagerii TAROM care se află în posesia unui bilet electronic valid, pe unul din zborurile operate de avioanele companiei sau pe cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere – AIR FRANCE, KLM şi AIR EUROPA şi operate cu aeronavele acestora.
Check-in-ul online este disponibil pentru zborurile operate cu aeronavele TAROM şi cele realizate în cooperare cu liniile aeriene partenere – AIR FRANCE, KLM şi AIR EUROPA de la:

  • Otopeni către toate destinaţiile interne şi internaţionale mai puţin către Moscova, Milano, Varşovia şi Geneva;
  • Aeroporturile interne Bacău, Baia Mare, Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara;
  • Aeroporturile internaţionale Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Larnaca, Lyon, Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga, Tel Aviv, Roma.

După ce au finalizat online formalităţile de check-in, pasagerii au posibilitatea de a-şi tipări cartea de îmbarcare şi, dacă nu au bagaj pentru cală, pot merge direct la poarta de îmbarcare.
Pasagerii care au bagaj pentru cală vor trebui doar să se prezinte la ghişeul TAROM „Baggage Drop-Off” din aeroport, pentru a-şi lăsa bagajul. În majoritatea aeroporturilor, bagajele pot fi predate cu 2 ore înainte de ora de decolare.

Boeing 737-700
Boeing 737-700

Lasă un răspuns