Home » Social » Traian Basescu in vizita la uzina Dacia

Traian Basescu in vizita la uzina Dacia

Seful statului, Traian Basescu, a vizitat astazi Uzina Dacia de la Mioveni. Intampinat de vicepresedintele Consiliului de Administratie, Constantin Stroe, si de sefii uzinelor, acesta a fost condus in departamentul Montaj Motor, in Uzina Mecanica, si in departamentul Montaj General, in Uzina Vehicule. Presedintele in exercitiu a stat de vorba cu salariatii Dacia si a vrut sa incerce o Dacia Logan MCV pe banda de montaj.

La finalul vizitei, Presedintele a acordat cateva declaratii presei: „Desi sunt a sasea oara la uzinele Dacia, este prima data cand intru in sectii, si in doua sectii extrem de importante – Motoare si Montaj. Este impresionant. Va marturisesc ca nu este prima uzina de automobile in care intru. Surpriza mare pentru mine a fost modul in care este organizata productia; pentru ca am vazut, spre exemplu, uzinele Toyota, unde totul este robotizat. Dar ceea ce vad aici este o munca semi-automatizata, grea si, avand in vedere calitatea la care a ajuns automobilul Dacia, cred ca este expresia daruirii fiecaruia dintre muncitorii de aici.”

Etichete: , , , , , , , ,
Postat de in data de 2009/11/05. In categoria Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.