Home » Social » Telefon pentru pensionari

Telefon pentru pensionari

Accesul batranilor la serviciile de telefonie mobila este inlesnit de Orange prin lansarea unui terminal conceput special pentru acestia. Telefonul mobil ZTE S302 este robust, are butoane mari, meniu simplu cu afisaj usor de citit si putine functii suplimentare care ar putea induce in eroare batranii.
Pe lângă funcţiile de bază de voce şi SMS, modelul ZTE S302 este dotat cu radio FM şi lanternă. Pe ecran caracterele sunt afişate foarte vizibil, iar meniul simplu facilitează accesul la opţiunile telefonului. De asemenea, la fiecare tastă apăsată, clienţii aud un mesaj vocal care redă cifra respectivă, iar prin apasarea butonului pentru apeluri de urgenţă telefonul iniţiază automat un apel sau trimite un mesaj la un număr stabilit în prealabil de către utilizator. Telefonul ZTE S302 este disponibil din 13 mai în oferta Senior, la preţuri pornind de la 1 euro (TVA inclus). În afara ofertei Senior, telefonul ZTE S302 poate fi achiziţionat şi separat, la preţuri pornind de la 9 euro (TVA inclus).

ZTE S302

ZTE S302

Etichete: , , , , , ,
Postat de in data de 11 mai 2010. In categoria Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>