Home » Social » Sondaj BestJobs – 75% dintre angajati recunosc efectele crizei economice la locul de munca

Sondaj BestJobs – 75% dintre angajati recunosc efectele crizei economice la locul de munca

Un ultim sondaj efectuat pe BestJobs.ro, pe un lot de 1810 respondenti a segmentat intervalele intre care se resimt consecintele situatiei economice la locurile lor de munca.
Daca urmarile imediate s-au vazut in disponibilizarile efectuate de marile fabrici de productie si micsorarea dramatica a numarului ofertelor de munca, si persoanele angajate resimt presiunea crizei: 35% se considera afectate direct, 40% nominalizeaza amenintarea ca fiind simtita, 21% se simt deloc sau foarte putin afectate si doar 4% se declara nehotarate in fata acestei situatii.
Sondajul privind criza economica la locul de munca, desfasurat in intervalul 16-18 decembrie 2008 pe un esantion de 1810 subiecti, a inregistrat urmatoarele rezultate:
1. Deloc – 10,60%
2. Foarte putin – 10,55%
3. Da, se face simtita – 40,27%
4. Ma afecteaza direct – 34,53%
5. Nu stiu – 4,05%
Amploarea fenomenului s-a masurat statistic si pe Forumul BestJobs unde frecventa termenului `criza` in comentariile utilizatorilor a inregistrat o crestere consecutiva in ultimele luni, cu 400% in luna octombrie fata de septembrie si noiembrie fata de octombrie. Forumul BestJobs gazduieste discutii de specialitate si generale pe subiecte profesionale, avand misiunea declarata de a ajuta atat pe cei care cauta un job, cat si angajatii sa evolueze in cariera.
sursa: comunicat de presa

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 18 decembrie 2008. In categoria Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>