Dacia sustine proiectele educationale de la Muzeul Judetean Arges

Dacia sustine proiectele educationale initiate de Muzeul Judetean Arges în domeniul astronomiei printr-o sponsorizare cu aparatura destinata noii sali multimedia din incinta institutiei. 15 calculatoare vor sta la dispozitia tuturor celor interesati sa descopere tainele astronomiei la începutul anului viitor, când noua sala va fi deschisa publicului.

Calculatoarele provin de pe platforma Dacia de la Mioveni si se afla în stare perfecta de functionare. Ele vor fi dotate cu un program specific pentru cercetarea si întelegerea legilor Universului de catre elevi, intitulat “Hands on Universe”.
Proiectul Muzeului Judetean Arges este o premiera în domeniul activitatilor educationale din România si alte institutii din Judetul Arges au primit calculatoare de la Dacia pentru ameliorarea activitatilor didactice: 7 calculatoare au fost oferite Gradinitei cu program prelungit nr. 18 din Pitesti, 3 calculatoare Grupului scolar Industrial Constructii de Masini Dacia Pitesti si altele doua, Asociatiei generale a profesorilor de limba franceza din Arges.

Lasă un răspuns