Atentie la inselatoriile pe internet

Daca bancile din Romania tac pur si simplu la masiva infuzie de mail-uri prin care se incearca fraudarea clientilor, Dacia ia atitudine si informeaza publicul cu privire la promotiile false.
Dacia atrage atenţia publicului asupra unei noi înşelătorii legate de o falsă promoţie, de un fals concurs, la care s-ar câştiga autoturisme Dacia Logan MCV prin tragere la sorţi a unui număr de 10 numere de telefon. Suma ceruta aşa-zişilor câştigători, care ar urma să fie anunţaţi printr-un sms, este de 250-650 Euro. Escrocheria se găseşte pe adresa
Dacia doreşte să facă următoarele precizări :
1. Dacia nu a organizat şi nici nu organizează concursuri de acest gen.
2. Dacia nu are nicio legătură cu site-ul .
2. Ca şi până acum, în situaţii similare, Dacia va solicita tragerea la răspundere penală şi civilă a persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă cu grave consecinţe asupra imaginii de marcă.
3. Dacia roagă cetăţenii să fie atenţi când primesc acest tip de mesaj, să nu îi dea crezare, să respingă aceste e-mail-uri, chiar dacă informaţiile prezentate par credibile. De asemenea, Dacia are rugămintea faţă de cei supuşi acestor tentative de înşelăciune să obţină de la persoanele care eventual le apelează toate informaţiile posibile şi să informeze de urgenţă Vocea Clientului Dacia (0248 500 000).
4. Dacia mulţumeşte tuturor cetăţenilor care au sesizat asemenea acte grave de fraudă, comise în dauna Dacia şi a interesului public.
5. La rândul său, Asociatia Operatorilor Mobili din România recomandă tuturor celor care sunt anunţaţi prin telefon sau SMS că au câştigat premii substanţiale să verifice acest lucru la serviciul de relaţii cu clienţii înainte de a face orice plată care le este solicitată.

Lasă un răspuns