Home » Moto » Motocicletele hibrid cuceresc America

Motocicletele hibrid cuceresc America

Motocicletele hibrid opereaza in modul pur electric atunci cand ruleaza cu viteza redusa. In acest mod emisiile de noxe sunt reduse cu peste 35% iar consumul de combustibil scade cu 20%, conform cifrelor furnizate de producatori. Primele modele si-au aparitia in cadrul salonului Dealer Expo 2009 ce a avut loc in perioada 13-16 februarie in Indianapolis, SUA.
Motocicletele electrice sunt construite de Advanced Battery Technologies (ABAT) in colaborare cu Wuxi Angell Autocycle. Cele trei modele prezentate sunt alimentate de baterii litiu-ion de 48 de volti si 15Ah gestionate electronic de un computer.
Advanced Battery Technologies a fost fondata in septembrie 2002 si are ca obiect de activitate dezvoltarea si distributia acumulatorilor litiu-polimer. Produsele companiei includ acumulatori pentru automobile si motociclete, calculatoare portabile, precum si pentru alte dispozitive electronice.

Wuxi Angell

Wuxi Angell

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 16 februarie 2009. In categoria Moto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>