Campania VIATA PE SCUTER ajunge in Craiova

Dupa orasul Racari, ce a reprezentat debutul campaniei VIATA PE SCUTER, in 2009, urmeaza pe data de 3 aprilie orasul Craiova. Prezentari, legislatie rutiera, workshop-uri, concursuri cu premii si bine înțeles caravana de scutere care va strabate orasul sub escorta Politiei Romane, vor avea loc pe parcursul intregii zile.
In 2008 campania VIATA PE SCUTER a strabatut Romania, aducand in fata tinerilor informatia necesara utilizarii corecte a scuterelor si cunoasterii legislatiei rutiere, atingand orasele BRASOV, SUCEAVA, IASI, TARGU MURES si CLUJ NAPOCA.
Pentru 2009 initiatorii campaniei propun ca si orase de desfasurare a evenimentelor, pe langa orasul Racari, CRAIOVA, PITESTI, PLOIESTI, TIMISOARA; CONSTANTA si BUCURESTI.
Campania are ca scop responsabilizarea utilizatorilor de scutere, constientizarea existentei lor in trafic si implicit reducerea accidentelor cu implicarea acestora.
3 aprilie va reperezenta desfasurarea campaniei VIATA PE SCUTER in Craiova, deschiderea fiind in cadrul Liceului Traian Vuia, unde vor avea loc prezentari ale membrilor revistei SCOOTER FUN si a reprezentantilor Politiei Romane, vor fi proiectate imagini cu evenimentele rutiere cu implicarea scuteristilor din judetul Dolj si vor avea loc workshop-uri cu tematica rutiera.
Dupa aceste prezentari se va organiza caravana de scutere, locul de intalnire fiind Piata Prefecturii din Craiova incepand cu ora 17.30, caravana ce va strabate arterele principale ale orasului pentru a arata ca si ei exista in trafic si au aceleasi drepturi ca si ceilalti participanti la trafic.

Wuxi Angell
Wuxi Angell

Lasă un răspuns