Home » Infrastructura » Centura ocolitoare pentru Mihailesti

Centura ocolitoare pentru Mihailesti

Cei care circula frecvent pe DN6, intre Alexandria si Bucuresti, au un motiv de bucurie destul de intemeiat. Orasul Mihailesti din judetul Giurgiu va avea o centura ocolitoare pe patru benzi. Varianta de ocolire are o lungime de 3.18 km si evita exact zona care provoca cele mai mari ambuteiaje. In weekend cozile de masini pot avea si 10 kilometri in zona orasului Mihailesti, drumul cu 2 benzi si treceri de pietoni fiind insuficient.

Valoarea estimată a contractului se ridică la 44.258.659 lei fără TVA. Proiectul este finanţat de către Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) – 69,25% şi de Guvernul României – 30,75 % .

Etichete: , , , , , , ,
Postat de in data de 2011/05/16. In categoria Infrastructura. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

4 Responses to Centura ocolitoare pentru Mihailesti

 1. admin

  Nu stiu nimic de traseul oficial dar logic ar fi sa prelungeasca actuala sosea cu patru benzi ce vine de la Cornetu, adica aceasta sa se continue drept, cumva paralela cu actualul drum cu doua benzi.

 2. mihai

  O veste excelenta, va rog respectuos daca stiti traseul sa-mi dati detalii, am teren in camp, undeva la cateva sute de metri de la terminarea strazii Industriilor, poate am noroc sa fiu cu terenul prin apropiere ii creste pretul chiar as fi vrut sa-l vand dar acum pretul in camp este derizoriu nici pe jumate cat am dat pe el. Doamne ajuta

 3. admin

  Sunt 3 kilometri de centura, sper sa-i faca repede. Practic cand se va veni dinspre Cornetu nu se va mai face dreapta prin Mihailesti ci se va merge drept pe 4 benzi pana la iesire, unde se va intra pe vechiul drum. Acum ramane sa vedem in cat timp se pot construi cei 3 kilometri de sosea. Date fiind experientele trecute ar trebui ca pana la alegerile din 2012 sa taie si ei o panglica, altfel constructia va dura o vesnicie.

 4. Ionela Vaduva

  Sa speram ca asa se va intampla!
  Cand vine ora sa ma intorc in Bucuresti duminica seara, imi provoaca o profunda stare de discomfort numai gandul la ambuteiajul ce se creeaza la Mihailesti.

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.