Home » Infrastructura » Centura ocolitoare pentru Mihailesti

Centura ocolitoare pentru Mihailesti

Cei care circula frecvent pe DN6, intre Alexandria si Bucuresti, au un motiv de bucurie destul de intemeiat. Orasul Mihailesti din judetul Giurgiu va avea o centura ocolitoare pe patru benzi. Varianta de ocolire are o lungime de 3.18 km si evita exact zona care provoca cele mai mari ambuteiaje. In weekend cozile de masini pot avea si 10 kilometri in zona orasului Mihailesti, drumul cu 2 benzi si treceri de pietoni fiind insuficient.
Valoarea estimată a contractului se ridică la 44.258.659 lei fără TVA. Proiectul este finanţat de către Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) – 69,25% şi de Guvernul României – 30,75 % .

Update 04.04.2019 – După mai bine de 8 ani de amânări, cei 3 km de drum la câmpie nu sunt gata. Motive și scuze se găsesc întotdeuna pentru a masca incompetența, iar acești 8 ani pierduți sunt prețul plătit pentru alegerile nefericite pe care le facem odată la 4 ani.

Astăzi, 04.04.2019, Ministrul Răzvan Cuc a reziliat contractul pentru centura Mihăilești.

CNAIR va executa varianta ocolitoare a oraşului Mihăileşti în regie proprie, după ce contractul de execuţie cu compania spaniolă Copisa a fost reziliat, informează compania.

Etichete: , , , , , , ,
Postat de in data de 16 mai 2011. In categoria Infrastructura. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

4 Responses to Centura ocolitoare pentru Mihailesti

You must be logged in to post a comment Login

center>