Autostrada Sibiu Oraștie prinde formă

Autostrada Sibiu Oraștie se construiește într-un ritm amețitor pentru România. Lucrurile se mișcă foarte bine și asta din cauza faptului că e construită de cea mai serioasă firmă care activează în România și anume ASTALDI. Dacă firma italiană nu vă spune nimic vă reamintim că ASTALDI a construit Pasajul Basarab dar și alte secțiuni de autostradă cum ar fi segmentul dintre Timișoara și Arad. Noul segment cuprinde și primul tunel de autostradă din România cu o lungime de 340 de metri.

Autostrada Sibiu Oraștie o parte din drumul către vest

Tronsoanele de autostradă precum centura Sibiului, viitoarea autostrada Sibiu Oraștie și autostrada Timișoara – Arad le permit șoferilor români care călătoresc către Ungaria și Austria să recupereze timp prețios.
Ritmul bun al acestei lucrări este demonstrat de faptul că au reuşit să cheltuiască avansul pe care l-am trimis deja spre rambursare la Comisia Europeană, în valoare de 17 milioane euro, alături de alte cheltuieli pe care le-am trimis spre decontare” a declarat Ministrului Transporturilor, Alexandru Nazare.
Lotul 4 al autostrazii (km 65+965 – km 82+070) este construit de asocierea Asocierea ASTALDI S.p.A-SC EURO CONSTRUCT TRADING 98 SRL – SC ASTALROM SA.
Imaginile de mia jos au fost filmate în luna octombrie 2011. Între timp lucrările au mai avansat puțin.

Lasă un răspuns