Home » Auto » Renault Twizy are ambasador

Renault Twizy are ambasador

Renault Twizy, cartul acela cu motor electric, pe care francezii vor să-l vândă la preț de mașină bine crescută, are un ambasador.
David Guetta, câștigător a doua premii Grammy și declarat cel mai bun DJ din lume, împreună cu soția sa Cathy Guetta sărbătoresc lansarea oficială și parteneriatul cu modelul 100 % electric, Renault Twizy, în cadrul salonului auto de la Geneva. Începând de astăzi, Cathy și David Guetta sunt ambasadorii Renault Twizy și vor juca un rol primordial în campania de comunicare Renault « Plug Into The Positive Energy », ce va demara în primăvara acestui an.

Renault Twizy pentru plimbări scurte

Renault Twizy poate fi folosit pentru plimbări scurte sau pentru a face naveta la serviciu. Prima versiune foloseste un motor electric de 5 cai putere (4KW) alimentat de o baterie litiu ion cu o putere de 7Kw. A doua variantă destinată posesorilor de permis categoria B este echipată cu un motor electric de 20 cai putere (15Kw) alimentat de o baterie mai puternică.
Mai multe informații despre puteți afla dacă accesați link-ul acesta.

Renault Twizy

Renault Twizy

Etichete: , , ,
Postat de in data de 11 martie 2012. In categoria Auto, Electric, Transport. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>