Home » Industrie » Renault sprijină studenții

Renault sprijină studenții

Renault sprijină studenții din România prin programele de master. Începând cu anul universitar 2012-2013, centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie (RTR), este partener al Universităţii Politehnica Bucureşti pentru derularea programului de master „Controlul Zgomotului şi Vibraţiilor”.
Programul de studii are o durată de doi ani, iar studenţii se vor specializa în domeniul vibro-acusticii în general, prin aplicaţii specifice vibro-acusticii grupului moto propulsor, dar nu numai. Specializarea lor nu va fi însă exclusivă pe acest domeniu, studiul zgomotelor permiţându-le să aleagă apoi cariere care nu ţin neapărat de industria auto, ci şi în domenii precum aeronautică, transporturi feroviare, construcţii navale sau instalaţii industriale dintr-o multitudine de ramuri industriale.
Studenţii admişi la masterul „Controlul zgomotelor şi vibraţiilor” vor avea ocazia să aprofundeze domeniul zgomotelor şi vibraţiilor, dar şi să profite de expertiza specialiştilor RTR prin vizite de studiu la sediile RTR şi la Uzinele Dacia şi prin stagii practice în cadrul centrului de inginerie din Bucureşti.

Renault Twizy

Renault Twizy

Etichete: , , , , ,
Postat de in data de 6 octombrie 2012. In categoria Industrie. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>