Prima listă cu dosarele acceptate în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu publică astăzi, 23 martie 2020, prima listă cu peste 5.300 de dosare acceptate din cele peste 7.600 de dosare evaluate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, așa cum am comunicat săptămâna trecută.

Chiar și în această situație de criză, generată de restricțiile impuse de pandemia COVID 19, instituția noastră a depus toate eforturile în vederea analizării și evaluării dosarelor, măsuri care au impus chiar și desfășurarea activității la domiciliul personalului implicat în evaluare.

Panouri fotovoltaice amontate pe acoperișul unei fabrici

”La preluarea mandatului, am găsit acest program blocat, aplicația informatică nu funcționa în parametri optimi și am luat toate măsurile pentru reluarea de urgență a acestuia, atât de așteptat de români”, a declarat președintele AFM, Mihail-Dan Dojană.

În continuare, reamintim persoanelor interesate că vom continua analiza dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat și publicarea de noi liste la intervale regulate.

Lista dosarelor respinse din numărul celor evaluate va fi publicată în cursul acestei săptămâni. De asemenea, așa cum am promis, pănă la finalul lunii aprilie vom finaliza evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului.

Lista dosarelor acceptate în programul Casa Verde – panouri fotovoltaice este disponibilă aici.