Super stații de încărcare pentru Tesla Model S

Automobilele Tesla Model S vor putea fi reîncărcate în numai 30 de minute de la stațiile rapide. Tesla Motors a construit în Statele Unite ale Americii două stații de încărcare rapide.

Reîncărcare rapidă pentru Tesla Model S

Cele două unități sunt amplasate pe coasta de est și au costat 250.000 de dolari, incluzând în acest preț și panourile fotovoltaice. Stațiile acoperă distanța de 720km dintre Boston și Washington DC astfel încât posesorii de automobile electrice Tesla Model S să nu-și facă griji în privința autonomiei.
Săptămâna trecută, Tesla Motors a mai deschis două stații rapide în Wilmington și în Milford pentru a acoperi distanța dintre New York City și Boston. Ambele stații sunt amplasate pe I-95, oferă 480 de volți și pot reîncărca o baterie în numai 30 de minute.
În stațiile rapide de reîncărcare sunt admise numai automobilele Tesla Model S, rămând ca pe viitor, modelele Tesla Roadster să poată fi reîncărcate rapid.

Șasiu, motor și transmisie – Tesla Model S


Tesla Model S vine cu baterii de 40, 60 și 85 kWh și costă 50.000, 60.000, respectiv 70.000 de dolari. Varianta de top are o putere de 416 cai și un cuplu de 600nm disponibil de la 0 la 5100 de rotații.
Tesla mizează pe automobilul electric iar viitorul companiei este determinat de pezența punctelor de reînărcare. În România sunt aproximativ 10 automobile electrice și 2 sau 3 puncte publice de reîncărcare.

Tesla Model S
Tesla Model S – o berlina electrica cu performante uimitoare

Lasă un răspuns