Home » Auto Sport » Smart pentru Dakar

Smart pentru Dakar

Smart, automobilul inteligent ușor de parcat în aglomerația urbană, vrea să participe la raliul Dakar 2013. Chiar dacă pare o glumă, micul automobil este modificat și este gata să facă față cerințelor aspre ale deșertului. Sub design-ul prietenos al Smart-ului se găsește o structura metalică a unui buggy. Piloții și constructorii Smart-ului pentru Dakar sunt în căutarea de sponsori care să le finanțeze participare.

Smart Dakar 2013

Ediția din 2013 a raliului Dakar se va desfășura între Lima și Santiago de Chile pe o distanță de peste 8000 de kilometri. Traseul va cuprinse etape speciale, așa cum ne-am obișnuit, ce vor pune la grea încercare atât mașinile cât și oamenii. Competiția va începe pe 5 ianuarie și se va termina pe data de 20 ianuarie 2013.
Smart-ul va fi pilotat de Jose Luis Álvarez Alarcón și Manuel Trapero Hidalgo, în cazul în care toate lucrurile merg bine.

Vezi video cu Smart Dakar 2013

Etichete: , , ,
Postat de in data de 30 decembrie 2012. In categoria Auto Sport. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>