Serviciul de car sharing eGO e disponibil tuturor

BMW i3

eGO, primul serviciu de car sharing din România cu flota exclusiv electrică, devine accesibil, din această lună, tuturor posesorilor de card bancar, indiferent de banca emitentă. Lansat la finalul anului 2017 în parteneriat cu BCR, eGO este un brand 100% românesc, disponibil în București, și oferă o flotă exclusiv electrică de 40 mașini BMW i3, destinată atât clienților corporate, cât și mediului retail, persoane fizice.

Peste 3.800 de utilizatori au încercat deja serviciile eGO s-au bucurat de principalul beneficiu oferit de sistemul de car sharing: plătești cât timp utilizezi efectiv mașina. 

BMW i3
BMW i3

Utilizarea mașinilor din flota eGO aduce beneficii importante precum zero costuri de combustibil, zero costuri de încărcare, atât în rețeaua dezvoltată de Primăria Capitalei, dar și în stații din benzinării și parcări ale unor hipermarketuri, parcare gratuită în toate spațiile publice special amenajate, zero emisii poluante.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro în 2018, eGO are în plan creșterea flotei și dezvoltarea în alte orașe, Constanța și Timișoara fiind următoarele în care serviciul va fi disponibil, din această lună.