Noua gamă de utilitare Peugeot: E-PARTNER, E-EXPERT și E-BOXER

PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen

PEUGEOT va oferi cea mai extinsă gamă de automobile electrice dintre toate mărcile importante din Europa. Marca s-a angajat să ofere o versiune electrică a fiecărui model din gamă până în 2025 și să devină o marcă 100% electrică în Europa până în 2030.

NOUL PEUGEOT E-PARTNER

Design actualizat, mai multă plăcere de a conduce și mai multă siguranță, autonomie de până la 330 km cu emisii zero, pompă de căldură pentru un confort maxim și îmbunătățirea eficienței.

EUGEOT E-PARTNER este un jucător important pe piața vehiculelor comerciale 100% electrice, pentru care se estimează că va reprezenta o treime din segmentul european al vehiculelor comerciale până în 2025.

Noul E-PARTNER oferă acum o autonomie de până la 330 km (ciclul WLTP este în curs de certificare). Instalarea sub podea a bateriilor menține volumul de încărcare. Volumul util este de până la 4,4 m³, în timp ce sarcina utilă de 780 kg și capacitatea de tractare de 750 kg reprezintă valori obișnuite în segment.

PEUGEOT E-PARTNER şi sistemul său de propulsie 100% electric oferă o putere maximă de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 270 Nm, combinate cu o baterie de 50 kWh (capacitate utilă). Trei moduri de rulare sunt disponibile în permanență: Eco pentru autonomie maximă, Power pentru performanțe maxime în condiții de sarcină maximă și Normal.

Echipele noastre au lucrat, de asemenea, la eficiența generală a autovehiculului pentru ca acesta să ofere următoarele cifre de performanță – viteză maximă 130 km/h, 0-100 km/h în 11,2 secunde – îmbunătățind în același timp autonomia, care este acum de până la 330 km (ciclul combinat WLTP în curs de certificare).

Pentru optimizarea autonomiei, noul E-PARTNER dispune de un sistem de frânare regenerativă care poate fi activat pe trei niveluri diferite, cu ajutorul padelelor situate în spatele volanului.

Încă o noutate este pompa de căldură care îmbunătățește confortul pasagerilor, contribuind în același timp la eficiența și, prin urmare, la autonomia noului E-PARTNER.

Cu un încărcător integrat de 7,4 kW și, opțional, un încărcător trifazat de 11 kW, E-PARTNER permite o încărcare eficientă, indiferent de infrastructura disponibilă. Încărcarea rapidă la curent continuu oferă 100 kW.

Estimarea timpilor de încărcare este următoarea:

  • La o stație publică de încărcare de 100 kW: 30 minute (reîncărcare de la 0 la 80%).
  • La un wall box de 11 kW: reîncărcare completă cu încărcătorul integrat de 11 kW în 5 ore.
  • La un wall box de 7,4 kW: reîncărcare completă cu încărcătorul integrat de 7,4 kW în 7,5 ore.
  • O gamă care răspunde tuturor necesităților

NOUL PEUGEOT E-EXPERT

Noul E-EXPERT oferă acum o autonomie de până la 350 km (ciclul WLTP este în curs de certificare). Datorită bateriei amplasate sub podea, care nu are niciun impact asupra capacității de încărcare sau a volumului, autovehiculul păstrează capacitatea și versatilitatea care l-au consacrat. Are un volum util de până la 6,6 m³, o sarcină utilă de 1.263 kg și o capacitate de tractare de 1.000 kg.

Noul E-EXPERT este confortabil și ușor de condus, iar în oraș se manevrează uşor datorită unei raze de bracare de 12,4 metri între borduri (versiunea Standard), iar înălțimea de numai 1,90 m îi permite să intre în orice parcare.

Noul PEUGEOT E-EXPERT este propulsat de un motor electric cu o putere de 100 kW (136 CP) și un cuplu maxim de 260 Nm. Acest lucru asigură performanțe optime încă de la pornire, până la o viteză maximă de 130 km/h. Există trei moduri de rulare: Eco pentru maximizarea autonomiei, Power pentru performanțe maxime în condiții de sarcină maximă și Normal.

Pentru a răspunde necesităților fiecărui profesionist, PEUGEOT oferă două tipuri de baterii pe noul E-EXPERT. E-EXPERT cu baterie de 50 kWh oferă o autonomie de până la 224 km (ciclul combinat WLTP în curs de omologare). De asemenea, este deosebit de adaptat și potrivit pentru restricțiile utilizării zilnice în oraș și este disponibil în variantele de șasiu Standard și Long. E-EXPERT cu baterie de 75 kWh oferă acum o autonomie de până la 350 km (ciclul mixt WLTP în curs de omologare), devenind astfel incredibil de versatil indiferent de șasiu.

Pentru optimizarea autonomiei, noul E-EXPERT este echipat cu un sistem de frânare regenerativă care poate fi activat pe trei niveluri diferite de regenerare, cu ajutorul padelelor situate în spatele volanului.

Cu un încărcător integrat de 7,4 kW și, opțional, cu un încărcător trifazat de 11 kW, E-EXPERT poate fi încărcat eficient, indiferent de infrastructura disponibilă, cu un încărcător rapid de 100 kW DC.

Estimarea timpilor de încărcare este următoarea:

  • La o stație publică de încărcare de 100 kW: 38 minute pentru bateria de 50 kWh, 45 de minute pentru bateria de 75 kWh (reîncărcare de la 0 la 80%).
  • La un wall box de 11 kW: reîncărcare completă cu încărcătorul integrat de 11 kW în 4 ore și 50 de minute pentru bateria de 50 kWh, 7 ore și 30 de minute pentru bateria de 75 kWh.
  • La un wall box de 7,4 kW: încărcare completă cu încărcătorul integrat de 7,4 kW în 6 ore și 40 de minute pentru bateria de 50 kWh, 11 ore și 20 de minute pentru bateria de 75 kWh.

NOUL PEUGEOT E-BOXER

Cu motorul său 100% electric de 200 kW/270 CP și o autonomie fără precedent de până la 430 km, PEUGEOT E-BOXER intră într-o nouă eră. Cu un confort la volan și o siguranță care stabilesc noi standarde în categoria sa, noul E-BOXER este mai mult ca oricând aliatul ideal pentru profesioniștii preocupați de performanță și libertate de mișcare.

Noul E-BOXER oferă performanțe electrice excepționale, păstrând în același timp calitățile care l-au consacrat pe piața europeană. Instalarea bateriei în partea inferioară a caroseriei autovehiculului menține volumul de încărcare, care poate ajunge la 17 m³, pentru o sarcină utilă de până la 1.500 kg. 

La noul E-BOXER, bateria are o capacitate de 110 kWh, asigurând o autonomie considerabilă de până la 430 km (ciclul urban WLTP în curs de omologare). Viteza maximă este de 130 km/h.

Noul PEUGEOT E-BOXER dispune de trei moduri de rulare care pot fi selectate de pe panoul de instrumente pentru optimizarea performanțelor și autonomiei vehiculului, în funcție de situație: NORMAL pentru utilizare polivalentă (putere limitată la 160 kW), ECO pentru autonomie optimă (putere limitată la 120 kW) sau POWER pentru performanțe maxime (putere totală de 200 kW). Padelele din spatele volanului pot fi utilizate pentru activarea celor 4 niveluri de decelerare regenerativă.

E-BOXER este echipat cu un încărcător integrat trifazat de 11 kW și oferă performanțe de reîncărcare adaptate pentru toate aplicațiile și infrastructurile, în timp ce încărcătorul DC de la bord este capabil să atingă 150 kW.

Estimarea timpilor de încărcare este următoarea:

  • La o staţie publică de încărcare de 150 kW: 55 de minute (reîncărcare de la 0 la 80%).
  • La un wall box de 11 kW: încărcare completă cu încărcătorul integrat de 11 kW în 11 ore și 45 de minute.