BMW serie 7 se joacă de-a hibridul

BMW i3

Atunci când plătești prețul unui apartament pentru un BMW serie 7 nu o faci pentru că îți pasă de ceilalți. O faci din egoism, pentru a marca succesul tău financiar, de a arăta celor din jurul că ești o persoană importantă și plină de bani, care trebuie luată în serios. Nici BMW nu construiește automobile hibrid pentru mediu, le bifezează pe o listă, ca să fie, știind că puternicul BMW serie 7 se va bucura de subvenții la achiziție și un regim de taxare mai redus (valori diferite de la stat la stat).


Altfel, motorul electric la 48 de volți, de 11 cai putere, alimentat de o baterie minusculă, pus pe BMW Serie 7 Hibrid, este perfect pentru o trotinetă electrică și în niciun caz pentru a reduce substanțial consumul de combustibil pe care îl are superba limuzină.


În rest, șeptarul rămâne o mașină mare și luxoasă, comparabilă cu S-ul de la Mercedes și o calitate a interiorului ce se apropie tot mai mult de nivelul Mercedes. Tesla Model S, deși este o mașină superioară tehnologic unui BMW, nu oferă nivelul de confort solicitat de oamenii cu foarte mulți bani.