Avantajele autoturismelor Ford

Compania Ford este cea care lanseaza pe piata numeroase modele potrivite pentru toate tipurile de cumparatori. Henry Ford, fondatorul acestei companii a pus in practica ideile bune pe care le avea incepand cu anul 1903. Productia de masini practice a schimbat radical viata conducatorilor auto si viziunea acestora. primul model aparut este Ford T, cu un succes impresionant. Insa in doar la un deceniu de la lansarea companiei, lucrurile au evoluat foarte repede, Ford introducand linia de asamblare mobila, iar productia anuala a fost de 2 milioane de masini.

Avantajele pe care autoturimele Ford le asigura, in functie de tipul acestora

Tehnologia Ford imbunatateste performantele de condus, autoturismele avand un impact redus asupra mediului, o performanta sporita si, cu cat modelul este mai recent, cu atat este si mai performant. Autoturismele Ford dispun de tehnologii inovative, au o garantie indelungata, ofera siguranta si certitudinea conducatorilor auto ca nu vor investi curand de la momentul achizitiei bani in piese de schimb.

Tipurile noi de auto Ford sunt performante in trafic si asigura o serie de avantaje conducatorului auto:

  • Ford Ka este un model nou care ofera un pachet de tehnologii noi si utile, ale carro faruri au senzori si se aprind in mod automat atunci cand afara se intuneca sau cand conditiile meteo nu sunt favorabile. De asemenea, acest model are tempomat adaptiv ce ajuta la mentinerea limitei de viteza aleasa, fara a tine piciorul pe acceleratie, aspect materializat intr- o economie semnificativa de combustibil si reducerea riscului de depasire a vitezei. Mai mult decat atat, conducatorii auto care dispun de modelul Ford KA se bucura de plierea oglinzilor laterale spre interior dupa parcare, pentru a preveni accidentarile, dar si de incalzire in scaune. Temperatura poate fi setata apasand un simplu buton, iar eficienta acestui model se va dovedi excelenta in mediul urban. Cu un pret ce pleaca de la 11.950 euro pe benzina si ajunge pana la 13500 euro diesel, Ford Ka este o alegere excelenta!
  • Ford Tourneo Connect, pe de alta parte, este un autoturism foarte spatios, detinand 5 sau 7 locuri, fiind ideal pentru familiile numeroase care iubesc relaxarea si calatoriile, fiind prevazut cu sisteme si tehnologii sofisticate si cu un design modern. Acesta este dotat cu un sistem de Asistenta inteligenta, in vederea controlului vitezei, ceea ce inseamna ca la cea mai mica depasire a vitezei, aceasta va fi ajustata de sistem. Modelul Tourneo Connect este prevazut cu functia de indicare a distantei fata de vehicului din fata, iar marsarierul se poate realiza foarte simplu. Cu un pret ce porneste de la 20000 de euro pentru modelul pe benzina cu cinci locuri si ajunge pana la 24900 de euro pentru modelul diesel cu cinci locuri, Ford Tourneo Connect este o investitie optima.
  • Ford Mustang este un autoturism mai sofisticat, avand o consola de bord digitala de 12 inchi si suspensiile controlate magnetic, tehnologii avansate si oferind o experienta placuta conducatorilor auto. Ford Mustang dispune de faruri pe baza de LED-uri, iar faza lunga se modifica atunci cand din sens opus vine o alta masina, are directie servoasistata electric, astfel incat rotirea volanului sa se faca usor si la viteza redusa, un motor de 5.0 litri V8, dar si un motor de 2.3 litri Eco Boost. Cu un sistem de franare foarte performant, cu functia MyMode prin care se pot stabili anumite setari, Ford Mustang este o masina de top, al carui pret incepe de la 39000 de euro si ajunge la 47000 de euro.
  • Ford Ranger este un autoturism deosebit, cu functii de teren, din ce in ce mai exploatat, cu tehnologii ingenioase, folosit pe teren dur si la temperaturi extreme. Masina este foarte rezistenta, ideala pentru orice teren. Modelul 4×2 este perfect pentru deplasarile obisnuite, in timp ce modelul din gama 4×4 este perfect pentru teren foarte dificil. Rangerul are sistem de avertizare la parasirea benzii, ce presupune avertizarea conducatorului auto prin vibratia volanului, dar si un sistem de navigatie de 8 inch cu ecran color ce ajuta conducatorul sa gaseasca destinatia prin comenzi vocale. Cu un pret ce porneste de la 27000 de euro si ajunge pana la 28000 de euro, Ford Ranger se va dovedi ideal pentru conducatorii auto pretentiosi.

In concluzie, autoturismele Ford reprezinta cea mai buna varianta pentru conducatorii auto care isi doresc experiente frumoase pe sosele si sa ajunga in siguranta la destinatie, oricare ar fi aceasta.