Tramvaiele Bombardier au asigurat transportul pe Linia Olimpica

Bombardier Transportation a primit un premiu pentru Linia Olimpică la categoria „Performanţă excepţională şi realizare de elită” în cadrul Programului CUTA de premiere şi recunoaştere corporativă a tranzitului naţional.
Bombardier Transportation şi Oraşul Vancouver, co-sponsori ai liniei olimpice de 1.8 kilometri, au asigurat servicii de transport gratuite pentru pasageri între 21 ianuarie şi 21 martie 2010.
Cele 2 tramvaie cu podea 100% coborâtă – BOMBARDIER FLEXITY operate de compania Bombardier, au transportat aproximativ 550.000 pasageri şi au realizat peste 13.000 de călătorii (unidirecționale) fără nicio avarie a echipamentului, fără întârzieri în staţii şi fără accidente.
Distincția “National Transit Corporate Recognition” este realizată pentru a premia cele mai importante realizări în domeniul transportului urban – atât cele ale membrilor asociației de trafic urban – CUTA cât și cele ale companiilor sau agențiilor guvernamentale. Companiile ce au primit această distincție au fost selecționate de un comitet naţional format din profesionişti în domeniul transportului.
Peste 1500 de vehicule FLEXITY sunt în serviciu în întreaga lume. În total, mai mult de 2800 de tramvaie şi vehicule feroviare ușoare Bombardier operează sau sunt pe cale să opereze în 100 de oraşe din Europa, Australia şi America de Nord, incluzând cele 204 tramvaie pentru Comisia de Transport Toronto.

Lasă un răspuns