DB Schenker a cumpărat 10 automobile electrice Renault Zoe

Renault Zoe 2020

DB Schenker a cumpărat pentru operațiunile din România 10 automobile electrice Renault Zoe. Primele două maşini au fost achiziţionate în anul 2019, acestea fiind utilizate în Sediul Central şi Sucursala Arad. Alte zece maşini electrice vor fi achiziţionate în acest an cu scopul de a înlocui o parte din flota internă de autoturisme a companiei. Renault Zoe contribuie la reducerea amprentei de CO2 cu 1,8 tone / an.

Pentru o încărcare rapidă şi eficientă a autoturismelor şi, totodată, în vederea extinderii flotei de maşini electrice, compania a implementat propriile staţii de încărcare în cele două locaţii, Bucureşti şi Arad.

Maşinile Renault Zoe sunt sută la sută electrice şi pot fi încărcate complet în câteva ore. Cu o capacitate de 52 kWh, bateria are o autonomie de până la 300 km. Pe lângă aceste maşini electrice, DB Schenker în România deţine două camioane cu CNG (= gaz natural comprimat), care ajută la reducerea emisiilor de CO2 cu până la 20 procente, comparativ cu un camion obişnuit alimentat cu Diesel. Camioanele pe gaz nu emit noxe cancerigene!!!

DB Schenker are în România 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi peste 1.000 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport şi logistică la nivel naţional.

Renault Zoe 2020
Renault Zoe 2020