Home » Social » Ion Bazac demisioneaza din functia de presedinte al Forza Rossa, reprezentantul Ferrari in Romania

Ion Bazac demisioneaza din functia de presedinte al Forza Rossa, reprezentantul Ferrari in Romania

Ion I. Bazac a demisionat pe data de 18 Decembrie 2008, din functia de presedinte al Forza Rossa, reprezentantul marcii Ferrari in Romania, in urma nominalizarii sale la conducerea Ministerului Sanatatii Publice.
In urma acestei decizii, presedinte al Forza Rossa devine domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Holding si co actionar al reprezentantei Ferrari in Romania.
Forza Rossa a fost infiintata, in data de 17 aprilie 2007, si este detinuta de Ion Bazac, cu 47,5% din actiuni, Camelia Bazac – 5% si Central European Finance din Luxemburg – 47,5%
Forza Rossa a inregistrat anul acesta o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, dublul estimarilor facute initial de oficialii companiei in luna Mai, anul curent. Cu 16 unitati Ferrari livrate in 2008 si 48 de comenzi in derulare, Forza Rossa estimeaza o crestere a cifrei de afaceri pentru anul 2009, ajungand la 10 milioane de euro.

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 22 decembrie 2008. In categoria Social. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

You must be logged in to post a comment Login

center>