Home » Moto » Sufat anunta noi scutere electrice

Sufat anunta noi scutere electrice

Firmele europene si americane ce se ocupa cu dezvoltarea scuterelor electrice au inceput sa aiba concurenta puternica din partea companiilor asiatice. Sufat, un producator de vehicule electrice pe doua roti din Vietnam, a declarat ca doreste sa produca un model care sa atinga o viteza maxima de 130km/h. Mai impresionanta insa este acceleratia oferita de motorul electric, viteza de 100 de km/h fiind atinsa in numai 10 secunde. Tehnologia care se afla in spatele acestor performante provine sin Statele Unite ale Americii si este livrata de o companie numita KLD Energy Technologies. Motorul electric este montat direct pe roata fara a fi necesara o transmisie racirea acestuia fiind asigurata printr-un sistem de ultima generatie.
Daca lucrurile merg bine pentru compania vietnameza in anul 2010 pe strazile din lumea intreaga ar putea circula 50.000 de scutere electrice.

kld scooter

kld scooter

Etichete: , , , ,
Postat de in data de 11 februarie 2009. In categoria Moto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

4 Responses to Sufat anunta noi scutere electrice

You must be logged in to post a comment Login

center>