Sufat anunta noi scutere electrice

Firmele europene si americane ce se ocupa cu dezvoltarea scuterelor electrice au inceput sa aiba concurenta puternica din partea companiilor asiatice. Sufat, un producator de vehicule electrice pe doua roti din Vietnam, a declarat ca doreste sa produca un model care sa atinga o viteza maxima de 130km/h. Mai impresionanta insa este acceleratia oferita de motorul electric, viteza de 100 de km/h fiind atinsa in numai 10 secunde. Tehnologia care se afla in spatele acestor performante provine sin Statele Unite ale Americii si este livrata de o companie numita KLD Energy Technologies. Motorul electric este montat direct pe roata fara a fi necesara o transmisie racirea acestuia fiind asigurata printr-un sistem de ultima generatie.
Daca lucrurile merg bine pentru compania vietnameza in anul 2010 pe strazile din lumea intreaga ar putea circula 50.000 de scutere electrice.

kld scooter
kld scooter

4 Comments on “Sufat anunta noi scutere electrice”

  1. Este o treaba cu scuterele astea electrice, mai ales ca nu circuli cu ele pe distanta mare. Vii acasa il tii doua-trei ore in priza si apoi te plimbi cateva zile pe unde ai nevoie. Vara sunt ideale si nu numai din punct de vedere al consumului ci mai ales al utilitatii.

  2. I want buy a scuter electric I’m for Rpmania country haw I make?
    Salut, cum reusesc sa cumpar un scuter electric la ce pret este, cit de fiabil? va multumesc.

  3. Salut, Scuterele electrice sunt fiabile, le-am vazut la lucru. Le incarci la priza, durezeaza 2-3 ore pana le incarci la aproape 100%, dar poti sa-l tii si o ora pana isi ia ceva curent. E cumva asemanator cu incarcarea telefoanelor mobile.
    Nu stiu unde poti gasi asa ceva si nici nu stiu cat te costa sa inlocuiste bateria dupa ce se uzeaza (o baterie tine cam 5 ani). Vara trecuta erau niste firme care inchiriau scutere electrice prin Mamaia.

Lasă un răspuns