Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti 2009

Motocicleta, solutia aglomerarilor urbane” – motto-ul SMAEB, devine an de an mai actual, mai relevant. SMAEB 2009 resimte criza generala in care se afla Romania, dar importatorii si comerciantii sunt convinsi ca motocicleta usoara si scuterul sunt din ce in ce mai mult o solutie viabila pentru multe categorii sociale, avand loc o tranzitie de la motocicleta ca hobby la vehiculul cu doua roti ca necesitate: pret de achizite relativ mic, intretinere ieftina, cost de utilizare redus.
A VII-a editie a SMAEB se va concretiza printr-un numar de peste 80 de expozanti din toate domeniile moto si conexe: importatori de motociclete, scutere sau atv-uri, echipamente si consumabile, reviste moto si auto precum si asociatii de profil.
Evenimente SMAEB:
cursa scootere organizata de catre revista Scooter Fun – www.scooterfun.ro;
cascadorii moto cu BECMAN – www.becman.hu – sambata si duminica;
lansare A.C.M.R. – Asociatia umanitara “Comunitatea Motociclistilor din Romania – www.acmr.ro; 
mars moto organizat de catre AUTOSHOW si A.C.M.R. – Fairplay in Trafic – duminica, 12 Aprilie pe traseul Romexpo – Piata Romana – Romexpo.
Lansarea revistei BIKESHOP Magazine – prima revista de anunturi din domeniul moto avand ca sursa www.bikeshop.ro
Drive test permanent oferit de catre anumiti expozanti, pe pista special amenajata.
In paralel cu SMAEB 2009 are loc si 4Tuning DAYS, asigurand vizitatorului pasionat de motorsport sansa de a participa la un eveniment complex.
SMAEB 2009 va fi deschis publicului Vineri 12 – 20, Sambata 10 – 20, Duminica 10 – 18. 
Pretul biletului de intrare este de 10 ron si cu el se poate participa la o tombola in urma careia se va castiga un scuter oferit de catre BIKESHOP Magazine.

Lasă un răspuns