Pasajul Basarab se va inaugura duminica

Pasajul Basarab se va deschide sambata, 19 iunie, pentru cei care vor dori să-l viziteze pe jos, iar de duminică dimineața șoferii vor putea deja circula pe el.
Astazi, 18 iunie, se fac deja ultimele pregatiri. Se spala asfaltul, se fac teste la iluminatul arhitectural, s-au instalat boxe pe pasaj iar muncitorii tund boschetii din zona Grozavesti alungand aurolacii.
Primarul Sorin Oprescu va profita de acesta inaugurare pentru a-și atribui merite ce nu i se cuvin, de altfel această inaugurare a trebui sa astepte ca primarul sa se reintoarca in tara din vizita sa la Roma.
Pe lângă micile tachinări dâmbovițene rămâne totuși o structură impunătoare cu o lungime de aproape 2 kilometri ce va fluidiza nesperat de mult traficul in mai multe zone din Bucuresti. Deschiderea Pasajului Basarab va avea impact nu numai in zona Grozavesti sau in zona Gării Basarab ci va fluidiza circulatia si pe Podul Grant și în zona Gării de Nord.
Începând de duminică, 20 iunie, banii investiți în acestă lucrare se vor reîntoarce în buzunarele românilor.Fiecare traversare va însemna o economie concretizată printr-un consum redus de combustibil și mai puțină uzură pentru autovehicule.

Lasă un răspuns