Baterii externe pentru telefon

Telefoanele mobile au nevoie de energie, autonomia acestora fiind insuficientă în cele mai multe cazuri. Dacă obișnuiți să plecați în excursii iar smartphone-ul se descarcă mai repede decât v-ați aștepta e timpul să apelați la o baterie externă.
Noua gamă de baterii externe de la fungadgets oferă diverse variante de putere croite pentru telefoane și tablete.
Colia Power.Stick este un acumulator extern de dimensiuni reduse, ce poate fi purtat cu ușurință în buzunar. Conectorii de care dispune oferă conectivitate pentru Apple precum și pentur restul telefoanelor ce încarcă pe microUSB.
Colia Power.QYG 5000 are integrați ambii conectorii, pentru Apple și Micro-USB, în mod discret în carcasă. Capacitatea sa e suficientă pentru a încărca de 2-3 ori un telefon.
Colia Power Ideo 5500 este recomandată celor care vor să reîncarce smartphone-uri cu port microUSB.
Colia Power QYG 6000 este un model mai avansat, cu putere mai mare. Led-urile amplasate pe carcasă arată nivelul de încărcare al acumulatorului.
Colia Power Ideo 8000 este o baterie reîncărcabilă, puternică, ce are două porturi USB. Porturile oferă 1Ah, respectv 2Ah iar tensiunea variabilă permite utilizatorului să facă reglajele pentru orice model de tabletă sau telefon.
Prețurile bateriilor externe Colia variază între 148 lei și 279 lei în funcție de capacitate. Bateriile pentru tablete sunt mai mari și mai scumpe și costă 365 lei.
Update: Odată cu trecerea timpului, bateriile externe pentru telefoanele mobile au devenit tot mai ieftine și mai performante. Vă recomandăm ofertele magazinelor online pentru prețuri actualizate.

Baterie externă  Colia Power Ideo 8000
Baterie externă Colia Power Ideo 8000

Lasă un răspuns