Mihai Marinescu a vizitat Colina Motors

România produce sportivi de performanță în toate sporturile. Dacă Lucian Bute este mândria boxului românesc, Mihai Marinescu este cel mai cunoscut pilot român angrenat în Formula 2.
Pilotul brașovean revine în România după cel mai bun weekend al unui pilot român într-o competiție de monoposturi pepinieră pentru Formula 1. Mihai Marinescu a obținut în cel de al treilea weekend al sezonului F.I.A. Formula 2 două podiumuri pe circuitul german Nurburgring. Sâmbătă a dominat categoric cursa trecându-și în palmares cea de a doua sa victorie în acest campionat, iar duminică după ce a condus 80% din cursă, din pricina uzurii pneurilor, a fost nevoit să se mulțumească cu locul doi.
Mihai Marinescu a mers astăzi împreună cu trofeul obținut pentru victoria din Germania la sediul Colina Motors din strada Pechea (zona Băneasa). Pentru câteva minute Mihai va ieși din pielea unu pilot de monoposturi care rulează pe unele din cele mai importante circuite din lume și va încerca să vadă cum e să fi pilot de raliuri. Senzațiile pe care le trăiește un pilot de raliul le va simți în simulatorul Ford Fiesta WRC.
Următorul weekend de curse în F.I.A Formula 2 este programat în perioada 22-24 iunie la Spa-Francorchamps în Belgia.
Dacă doriți să urmăriți știri despre evoluția lui Mihai Marinescu puteți vizita pagina personală a pilotului (mihai-marinescu.ro/)

Lasă un răspuns