Economizor pentru naivi

Dacă ești unul dintre românii care au lipsit la ora de fizică din clasa a 7 atunci poți fi victima perfectă a unor escroci care vând tot felul de aparate care sfidează logica și bunul simț.
Ultima găselniță este un aparat de mici dimensiuni care promite economii de energie electrică. Explicațiile pot fi demontate de orice copil ce a privit cu interes orele de fizică și nu pot fi privite cu seriozitate. Escrocii vând aparatele la prețul de 135 lei pe site-ul economizor.fuz.ro.
Cum sunt atrași în capcană naivii?

Economizorul de Energie Electrica, este ultima descoperire Germana ce foloseste inalta tehnologie eficienta, pt monitorizarea consumurilor energetice in mod activ si imbunatatirea factorului de putere din gospodaria, biroul sau aplicatiile industriale. În plus, tehnologia inteligenta optimizeaza voltajul si solicitarile de curent, astfel reducând consumurile de putere activa in Kwh si putând sa realizeze economii de pana la 20-30 % si chiar 45 % la factura dvs. de plata la Societatea de Electricitate!

Economizorul


Cei care vor să economisească energie electrică trebuie să aleagă aparate electrocasnice din clasa energetică A și A+, să aleagă becuri economice și să aibă grijă să oprească orice consumator atunci când nu mai e necesar. Energia nu se câștigă din nimic, energia se transformă.

Lasă un răspuns