Home » Diverse » Toyota radioactiva

Toyota radioactiva

Probleme centralei nucleare Fukushima Daiichi se resfrâng și asupra producătorilor Auto. Automobile produse în Japonia sau cele ce încorporează componente fabricate în această țară pot purta cu ele particule radioactive. Cum nimeni nu își dorește să-și transporte familia cu o mașină ce ar putea fi contaminată rămâne de văzut cum vor fi afectate vânzările automobilelor Toyota, Mazda, Subaru sau Suzuki. Chiar daca unele dintre acestea sunt fabricate în alte țări, multe dintre componente vin din Japonia.

Toyota Prius cu acoperis solar

Postat de in data de 2011/03/30. In categoria Diverse. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Toyota radioactiva

  1. Mateut

    Acum deverseaza 11 mii de tone de apa radioactiva in ocean. Efectele sunt minore. Vor fi doar cateva sute de mii de bolnavi de cancer in urmatorii 50 de ani si 500 de morti intr-o prima faza. Copii nascuti cu malformatii, etc. Ma rog detalii de genul Cernobal. S-a mai intamplat, am mai vazut filmul asta. Chestiunea e ca unii inca se inchina la tabla japoneza ca la Mesia in persoana.

Postați un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.