Home » Auto » Subventii romanesti pentru automobilele electrice

Subventii romanesti pentru automobilele electrice

Guvernul roman este recunoscut ca unul dintre cele mai putin performante din lume, doar tarile din Africa avand astfel de politicieni manevrati cu sfori de corporatii. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely se gandeste sa ofere 5300 de euro din buget pentru fiecare masina electrica cumparata de institutiile publice. Cum Romania nu fabrica automobile electrice, contribuabilul roman va subventiona cu bani grasi industria auto din Franta, Japonia sau Germania. Daca ordonanta de urgenta va fi avizata, profesorii si medici din Romania vor putea privi cum banii se duc in alte state si nu in investitii ce ar ridica economia romaneasca.
Bineinteles Laszlo Borbely nu ar investi 5300 de euro in reimpaduriri, consolidari de versanti sau in energie curata ci prefera sa trimita banii corporatiilor din alte state. Legea e propusa cu dedicatie pentru Renault care va comercializa automobile electrice in Romania. Renault nu fabrica aceste automobile in Romania iar aceste sume platite din munca romanilor vor ingrasa burtile francezilor.

Etichete: , , , , , ,
Postat de in data de 6 aprilie 2011. In categoria Auto. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

One Response to Subventii romanesti pentru automobilele electrice

  1. Pingback: Renault va aduce Fluence ZE in Romania « Autogreen

You must be logged in to post a comment Login

center>