Cum se rezolva disputele in trafic in Rusia?!

Violentele din traficul mioritic au atras atentia presei romanesti care a criticat iesirile unor soferi cu o educatie precara. Bataile, injuraturile, flegmele, amenintarile sunt la ordinea zilei in Bucuresti, acolo unde traficul este intotdeauna aglomerat. Incidentele de acest gen dezgusta majoritatea participantilor la trafic fiind condamnate de orice om cu o minima educatie civica.
In alte parti ale lumii lucrurile pot sta chiar mai rau. Imi povestea un coleg de facultate basarabean despre o fapta petrecuta pe strazile din Moscova cand un milionar de carton cu Mercedes s-a gandit sa claxoneze insistent o amarata de Lada. Statutul social ii crea impresia ca strada i se cuvine, cu alte cuvinte avea un comportament asemanator cu cel al maimutelor indivizilor cu masini scumpe din Bucuresti. Din Lada au coborat cativa ceceni inarmati cu pistoale mitraliera Kalasnikov si l-au ciuruit in plina strada.

Intamplarea de mai jos se petrece in Ingusetia, o provincie din sudul Rusiei si este rezolvata rapid cu cateva focuri de arma:

Lasă un răspuns