Traian Basescu – primul posesor de Duster

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a cumparat astazi de la uzina Dacia din Mioveni primul automobil Duster. Presedintele Romaniei a optat pentru versiunea de top a modelului Dacia Duster, de culoare rosu de foc, la un pret de 17 220 euro (TVA inclus). Vehiculul beneficiaza de un motor diesel 1.5 dCi 110 CP, Euro 5, garantie de 3 ani sau 100 000 km, airbag sofer si pasager, airbaguri laterale fata, ESP si ASR, tetiere de noua generatie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comanda 4×4 intuitiva, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comanda pe volan.
Dacia Duster a fost livrata Presedintelui Romaniei direct de pe linia de montaj a uzinei, in prezenta directorului general Dacia, Jérôme Olive.
Sunt mandru ca sunt primul client al Automobile Dacia pentru modelul Duster. Nu voi renunta la Logan pentru ca mi se pare de prost gust sa conduci o masina 4X4 prin aglomeratia din Bucuresti. Voi folosi Duster-ul pentru drumurile grele, atunci cand voi merge la munte si in special iarna ” a declarat Traian Basescu presedintele Romaniei.
Al saselea model Dacia este disponibil in trei nivele de echipare: Duster, Ambiance si Lauréate. Clientii pot opta intre un motor pe benzina 1.6 16 V de 105 CP si doua motoare diesel 1.5 dCi de 85 CP si, respectiv, 110 CP. Duster poate fi deja comandat in toata reteaua Dacia (mai putin vopseaua rosie aleasa de presedinte). Modelul va fi comercializat in Romania la preturi imbatabile: de la 10 500 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×2, si de la 12 300 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4×4.
Stiu ca masina a costat in jur de 71.000 de lei, dar sotia s-a ocupat de achitarea ei. Sunt foarte mandru ca sunt primul client pentru Duster, care poate fi varful de serie dal celor 7 masini produse la Pitesti. Eu am luat o masina cu toate optiunile, varf de gama si cred ca voi cere o analiza sa inlocuim masinile de teren din coloana oficiala cu Duster „ a mai declarat Traian Basescu

Dacia Duster
Dacia Duster

Lasă un răspuns