Home » Blog » Un alt roman a ramas fara masina in Bulgaria

Un alt roman a ramas fara masina in Bulgaria

Hoții bulgari obișnuiesc să fure mașini germane, iar cetățenii români ce își fac vacanța în Bulgaria sunt victimele perfecte. În cele mai multe cazuri din bandele de hoți fac parte și polițiștii care contribuie decisiv la acest joc murdar. Dacă unii au fost abordați de polițisti pentru a li se returna mașinile contra unor sume de bani, alții nu au avut atât de mult „noroc”.
Ultimul român furat pe litoralul bulgăresc a rămas fără un Audi Q7 în staţiunea Sunny Beach. Ironia este că mașina a fost furată dintr-o parcare păzită, iar polițiștii în loc să ancheteze cazul, l-au încătușat pe românul ce a făcut greșeala să-și petreacă vacanța într-o țară unde mafia este mai puternică decât poliția.
Date fiind cazurile frecvente în care românii au rămas fără mașini pe litoralul bulgăresc este de evitat să vă deplasați cu mașina pentru a vă petrece vacanța în țara vecină.
Mașinile preferate de hoții bulgari sunt: VW, Audi, BMW, Mercedes, Opel și Porsche.

Audi Prologue

Audi Prologue

Etichete: , , , , , ,
Postat de in data de 15 august 2011. In categoria Blog. Puteti urmari acest articol prin RSS 2.0. Puteti lasa un comentariu la acest articol

2 Responses to Un alt roman a ramas fara masina in Bulgaria

You must be logged in to post a comment Login

center>