Un alt roman a ramas fara masina in Bulgaria

Hoții bulgari obișnuiesc să fure mașini germane, iar cetățenii români ce își fac vacanța în Bulgaria sunt victimele perfecte. În cele mai multe cazuri din bandele de hoți fac parte și polițiștii care contribuie decisiv la acest joc murdar. Dacă unii au fost abordați de polițisti pentru a li se returna mașinile contra unor sume de bani, alții nu au avut atât de mult „noroc”.
Ultimul român furat pe litoralul bulgăresc a rămas fără un Audi Q7 în staţiunea Sunny Beach. Ironia este că mașina a fost furată dintr-o parcare păzită, iar polițiștii în loc să ancheteze cazul, l-au încătușat pe românul ce a făcut greșeala să-și petreacă vacanța într-o țară unde mafia este mai puternică decât poliția.
Date fiind cazurile frecvente în care românii au rămas fără mașini pe litoralul bulgăresc este de evitat să vă deplasați cu mașina pentru a vă petrece vacanța în țara vecină.
Mașinile preferate de hoții bulgari sunt: VW, Audi, BMW, Mercedes, Opel și Porsche.

Audi Prologue
Audi Prologue

2 Comments on “Un alt roman a ramas fara masina in Bulgaria”

  1. Poti sa dai in cifre cate masini au disparut din Bulgaria in ultimii 3 ani?. Eventual comparativ cu cate au disparut de la Mamaia… Este o porcarie fara seaman promovarea imaginii cu cinstitul roman caruia i se fura masina de Bulgari. Romanul, de regula un cocalar cu q7 sau Tuareg, parcheaza masina te miri unde si se mira ca dispare. Nu au alarma, nu folosesc parcari inchise sau pazite si fac dupa aceea scandal. Am fost 4 ani consecutiv, am un Passat pe care nu l-a furat nimeni din parcarea hotelului si mi s-a parut super ok comparativ cu Constanta.

  2. Nu am o situatie generala cu infractionalitatea din Bulgaria. Sunt numai informatii punctuale despre anumite cazuri relatate si in alte publicatii.

Lasă un răspuns